lördag 7 juni 2014

Mini-maränger

Ingredienser:
3 äggvitor
1 dl socker

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 125 grader.
  2. Vispa äggvitorna och en tredjedel av sockret i en torr och fettfri skål. Annars kommer det inte att fungera så bra med att vispa äggvitorna så att de blir hårda.


     3. Vispa tills det är så pass hårt att du kan vända upp och ned på skålen.


     4. Vänd försiktigt ned resten av sockret.
     5. Ha ned smeten i en sprits.


     6. Spritsa ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Gör så små du kan.
     7. Strö försiktigt över lite strössel.
     8. Ställ in i mitten av ugnen i ungefär 45 minuter, jag hade nog inte behövt ha dem inne så länge eftersom            att mina blev supersmå.
     9. Nu den viktigaste delen; provsmaka. Provsmaka många för säkerhets skull ;). Haha, skoja, men det              gjorde jag och brorsan.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar